CUM MI-AM SALVAT SOȚUL DE ALCOOLISM ÎN 2 SĂPTĂMÂNI

De către Olga Topal

Bună ziua.
Mă numesc Olga, am 47 de ani. Am decis să scriu o poveste sinceră despre cum am luptat cu dependența de alcool a soțului meu și am învins-o. A fost dificil să decid asupra acestui pas. Chiar vreau ca oamenii cu aceeași problemă să poată scăpa de ea rapid și pentru totdeauna.

#Nu-mi vine să cred că soțul meu era alcoolic.

Viața cu un alcoolic

Vecinii ne cunosc ca un cuplu prietenos care are relații perfecte. Numai rudele și prietenii apropiați ai familiei au fost conștienți de faptul ce, de fapt, a trebuit să depășim pentru a păstra căsnicia. Beții timp de mai multe zile sunt doar vârful aisbergului.

Soțul meu însuși este bun: ce trebuie reparat acasă va face totul. Dar când bea un pahar sau altul, începe să se transforme într-un monstru. S-a întâmplat chiar să mă lovească, ca și cum diavolul s-ar fi mutat în el.

S-a întâmplat să adoarmă beat în autobuz. S-a trezit, n-o să-și dea seama unde e. L-a atacat pe șofer și a fost dus la poliție. După cum se trezește, jură pe mama că a fost ultima dată. Câte promisiuni și jurăminte am auzit, oricine ar ști...

#Cel mai bun prieten al soțului, de asemenea, a vrut să-l ajute să scape de dependența de alcool

În fața vecinilor mi-a fost rușine, uneori copilul nu vrea să meargă la școală, îl tachinează din cauza unui astfel de tată. Fiul nostru l-a convins să nu bea, iar el nu-și amintește de el însuși, nici de vorbele cu fiul lui. A plâns după conversație, i-a dat cuvântul fiului că va renunța și așa s-a îngâmfat că deja s-a îmbătat până la fărădelege.

Mi-e rușine să recunosc de câte ori a băut, cât de mult a trebuit să-l întoarcă din acea lume, să-l reanimez. A chiulit de la muncă, nu a dormit acasă. Ar fi trebuit să-l dau afară și să-mi fac cruce, iar eu am așteptat, am sperat, am căutat o cale de ieșire... L-am găsit.

Codare

Am încercat aproape toate modalitățile prin care mi-am promis să-mi salvez soțul de dependență - de la medicamente la vindecători tradiționali. A rămas doar una, cea mai groaznică cale și cea mai scumpă – codarea.

L-am dus pe soțul să codific. Sub amenințarea divorțului a fost de acord fără tragere de inimă. Nu a băut de o lună, și și-a pierdut cumpătul. Prietenul lui s-a născut primul - au sărbătorit cu întregul sat, iar al meu nu a putut rezista. A vomitat până la lacrimi sângeroase. M-am speriat de moarte: poți muri așa. Am chemat ambulanța, l-au reanimat sub perfuzie.

Dimineața s-a plâns că el însuși nu vrea o astfel de viață, dar nu poate face față. De fiecare dată se gândește că se poate opri pe un pahar și nu a putut niciodată.

#Toate acestea soțul ar putea bea într-un singur weekend

Salvare

Îmi pare rău pentru el și pentru mine. Și apoi furia a început să se sfâșie: că noi am dat atât de mulți bani pentru codificare și ea nu a ajutat?! M-am dus la clinică să clarific situația. În timp ce așteptam rândul meu, m-am întâlnit cu două femei.

Una dintre ele a venit să-l trateze pe fiul de la dependenta de droguri. A doua era sora sa, a fost cu ea ca un sprijin. Ea a spus cum a vindecat soțul ei cu un remediu pentru dependența de alcool – Alkozeron.

Acesta este un remediu care poate fi adăugat discret la mâncare sau ceai. Tratează sistemul nervos (la alcoolici, este foarte slăbit), curăță corpul și, cel mai important, restabilește activitatea neurotransmițătorilor. Aceasta înseamnă că o persoană nu are sindrom de sevraj, stres, agresiune și alte simptome cu refuzul voit de alcool.

În tratamentul cu Alkozeron, la o persoană dependentă sistemul nervos devine mai puternic, starea de spirit crește în mod natural, se întâmplă curățarea corpului. În final, pofta de alcool dispare complet. Omul revine la normal.

Săptămâna a trecut, vineri, după muncă a mers după bere. A adus două sticle acasă, s-a așezat în sala din fața televizorului, eu am plecat la culcare. Dimineața, văd că una sticlă e plină, iar cu a doua puțin înghițită. Îl întreb ce s-a întâmplat, cum n-ai băut.

#Sunt fericită că am reușit să păstrez căsnicia

Soțul a fost confuz chiar, nu știa ce să răspundă. Se pare că m-am uitat la televizor și am adormit, iar acum nu vreau. În weekendul următor s-a ocupat de treburi casnice: a reparat priza, a bătut plinta, pentru care îl sâcâiam timp de șase luni.

Atât de bine, spune, lucrurile se fac pe un cap treaz - și, la urma urmei, se gândește mai bine! A durat 15 ani ca un om să-și dea seama ... aproape că am plâns de fericire, dar în adâncul sufletului mă așteptam să răbufnească.

am așteptat, am așteptat și ... nu am așteptat! Un an și jumătate a trecut, deja și sărbătorile au fost atât de multe și motive să se îmbete, dar soțul rezistă. Un fel de epifanie a venit, spune, câte zile am petrecut în uitare cu o sticlă în îmbrățișare, iar ar fi trebuit să vă îmbrățișez pe voi cu fiul meu.

#După toate necazurile, îmi iubesc soțul chiar mai mult decât înainte

Așa și trăim acum. Soțul a avut un soi de epifanie, iar eu mulțumesc destinului pentru că m-am întâlnit cu o femeie care a sfătuit Alkozeron.

Unde se poate obține Alkozeron?

Dragii mei, știu că dacă citiți acest lucru, atunci aveți o problemă similară. Nu așteptați miracolul, alcoolismul de la sine nu trece. Din toată inima vă doresc să învingeți șarpele verde și să vă împărtășiți descoperirea.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele și numărul de telefon. Grăbiți-vă! Aveți timp rămas:
:
Formularul de cerere pentruAlkozeron
Țara dvs.:
Numele dvs.:
Telefon:
1 euro2 euro
Comentarii
Dorina Coșnița
08.06.20
Cât de multă putere și nervi ar fi trebuit să fie cheltuite înainte de a găsi ceva care va ajuta cu adevărat! Sunteți o femeie sfântă!
Sofia Mateiu
09.06.20
Mi se pare cunoscut. Am încercat totul. Ultima speranță a rămas pentru Alkozeron. Până în prezent, numai a treia zi soțul îl ia. Mai târziu, voi scrie neapărat despre rezultate.
Maria Gâdilica
10.06.20
Iar eu vin cu vești bune! Soțul meu nu bea deloc timp de trei luni! Chiar și sărbătorile nu l-au derutat, se ține bravo! Îmi pare rău doar că nu am mai știut despre Alkozeron, am fi început să trăim normal cu mult timp în urmă
Bianca Roibu
11.06.20
Deci a fost eliberat recent, de aceea nu puteți să știți înainte despre acesta. Spuneți-mi, cine știe, în farmacie este mult mai scump să-l cumpere?
Irina Zbirciog
12.06.20
la noi în oraș doar într-o farmacie am găsit acest medicament și este de trei ori mai scump. Deci, în general, nu este profitabil. Deși nu este clar de ce o astfel de diferență de preț
Alexandra Galbici
13.06.20
Farmaciile își pun marja foarte mare. Vitaminele populare de pe site-ul american costă 350 la noi în farmacii, iar dacă comandați - 75. Diferența este considerabilă, desigur.
Svetlana Rotaru
14.06.20
Nu știu ce zeilor să le mulțumesc pentru că am găsit blogul dvs. și am profitat de sfaturi! Vă mulțumesc din toată inima! Soțul, care a băut atât de mulți ani, a renunțat de alcool și nu atinge paharul timp de șase luni. Nu-mi vine să cred că am avut noroc ... Vă mulțumesc foarte mult pentru această poveste!
Eleonora Dobânda
15.06.20
și dacă nu pe ascuns, cum să-l bea? Să dizolv cumva sau cum?
Olivia Medoni
16.06.20
Am comandat, vom încerca
Anghelina Papanaș
17.06.20
Dacă al meu află că îl tratez în secret, mă va ucide. Înfricoșător
Alina Niculescu
18.06.20
Cum va afla? Remediul e fără miros și gust. L-am turnat soțului în ceai și n-a observat nimic. Dar ce rezultat - bărbatul nu bea de șase luni!
Tatiana Hartii
19.06.20
Această aventură merită. Fără codare și convingeri, la ce s-a ajuns știința.
Vreți să scrieți un mesaj?